maanantai 11. maaliskuuta 2013

Kevätpuuhia

Perjantaina tuli käytyä ensimmäistä kertaa hotellitarvikemarkkinoilla. Paikka on suuri halli, jossa on muutama kerros täynnä astioita ja muuta tarpeellista rekvisiittaa ravintolan perustajalle. Siellä oli monia tuttuja esineitä, kuten ruskeita muovitarjottimia, joista tuli mieleen sairaalan kanttiini. Ostin itsekin vähän astioita, kun osa oli ihan nättejä ja hinnat kohdillaan. 

Monta tällaista kerrosta oli täynnä astioita
Kolme tarjoiluastiaa, kuusi lautasta ja kuusi jälkkärikulhoa, pursotin ja koristesateenvarjoja (why?!) yht. 35 e
Kiinalaisia paistovehkeitä, en tiedä miten toimii. Näitä näkee katukeittiöissäkin aika usein.
Bentobokseja yms, kaikki tarvikkeet japanilaista ateriaa varten

Täällä on tosiaan ollut lämpimiä päiviä, parhaimmillaan käytiin 30 asteessa. Nyt on lämpötilat kovasti vaihdelleet, kun tänään oli 12 astetta ja huomenna pitäisi olla 24, sitten taas 12. Kevättä kohti joka tapauksessa ollaan menossa. 


Asuinalueemme puistosta

Kesäilman vuoksi tuli käytyä lauantaina lähiterassillakin ennen Shanghain suomalaisten järjestämää Mexico-iltaa. Olen välillä ollut mukana tämän yhdistyksen järjestämillä retkillä ja nyt illanvietossa, joka pidettiin meksikolaisessa ravintolassa. Ravintolassa oli syömistä ja juomista ja porukalle oli järjestetty mahdollisuus laulaa suomalaisia lauluja filippiiniläisbändin säestyksellä. Kävin kaverini kanssa luikauttamassa parit kappaleet, eikä se ehkä ihan hirveän hyvin mennyt osaltani, mutta onneksi joku muu osasi laulaakin!


Filippiiniteema tulee jatkumaan, sillä pe-la välisenä yönä lähdemme kohti Boracayta. Olemme viikon siellä, lomalla ihanalla paratiisirannalla. Ehkä joudun ottamaan kiinan kirjan mukaan, koska koulussa menemme aikamoisella vauhdilla eteenpäin... sen näkee sitten, tuleeko kirjaa avattua yhtenäkään päivänä...

3 kommenttia:

  1. kivoja astioita ostit, ettet niitä ruskeita kanttiinitarjottimia kuitenkaan :D ja hey, koriste-sateenvarjo piristää ateriaa kun ateriaa ja drinkkiä kun drinkkiä! ihanaa paratiisisaari-lomaa teille!

    VastaaPoista
  2. Sini, kiitos paljon tuosta työpaikkailmoitusvinkistä - pistin jo paperit menemään! Ei välttämättä ole ihan liikaa toivoa, mutta eikös se niin mene, että yrittänyttä ei laiteta! :)

    VastaaPoista