torstai 16. elokuuta 2012

Naisille tarjolla ilmainen humala

Eihän tässä meinaa ehtiä blogia päivittämään, kun on ollut kaikenlaista puuhaa. Ja hyvä niin! 

Tiistaina piti viedä passi läheiseen toimistoon, josta sain sitten vuorokauden kuluttua lomakkeen, jota tarvitaan oleskeluluvan hakemiseen. Oleskelulupaan tarvitaan siis kaikenlaista härpäkettä ja lirpaketta, jotka alkavat olla kasassa. Vielä pitäisi saada avioliittotodistus käännätyksestä ja käydä ottamassa passikuva, kun niitä menee täällä myös paljon, mm. terveystarkastuksessa neljä kuvaa. Oleskelulupaan niin ikään tarvittava health card tuli terveystarkastuksen jäljiltä perille ja olin kelvollinen Kiinaan. Tosin dieettiin pitäisi kiinnittää huomiota ja iho oli arvioitu epänormaaliksi (?). Dieettiasiahan olikin jo tiedossa, mutta ihoasia oli uutta. Epänormaalin valkoinen? 

Kävin Annan mukana eilen katsastamassa paikan, jossa voi teettää kaikkia vaatteita kauluspaidoista iltapukuihin ja villakangastakkeihin asti. Räätäliliikkeitä oli kolmessa kerroksessa valtava määrä. Huono puoli on se, että mallikappaleita ei ole isossa koossa, joten on itse tiedettävä, millaiset mallit pukevat omaa vartalotyyppiä ja tilattava riskillä. Lisäksi käytiin silmälasimarkkinoilla, jossa homma näytti toimivan hyvin. 

Mallikappaleita yhdessä räätäliliikkeessä.
 
Illallahan opin vielä enemmän, kun lähdin jälleen Annan opastuksessa tsekkaamaan Ladies' night -paikkoja. Ensin syötiin maittavat salaatit Blue Frog -ravintolassa. Sitten suuntasimme jonnekin 98. kerrokseen, tämän rakennuksen ravintolaan. Naisilta ei peritty pääsymaksua ja skumppaakin sai kiskoa. Eipä siellä montaa miestä ollutkaan, janoisia leidejä vain. Seuraavaksi testattiin Brown Sugar, joka on Xintiandin alueella. Siellä asiakaskunta oli vähän monipuolisempi ja skumpan juomista sai jatkaa bändin soittaessa. Ihan viihdyttävä orkesteri, mutta kuulemma paikassa on aina sama bändi, jolla aina sama setti. Autotunea ei säästelty suotta. Viimeisenä menimme Zapatas-nimiseen paikkaan, jossa skumpan sijaan tarjolla oli ilmaisia margaritoja. Paikka oli aiempien tapaan täynnä ihmisiä ja meno oli hyvä. Vesi maksoi jotain viisi euroa ja taksimatkat yhteensä varmaan 10-15 euron luokkaa, joten eipä paljon rahaakaan siis mennyt tähän baarikierrokseen. 

Suomessa ei nämä ladies' nightit taitaisi toimia...



Baarin katto oli koristeltu posliiniesineilllä.

2 kommenttia:

  1. melekosta. No joo, vaarallisia olis kyllä tuollaset illat :D Mutta kuulosti mukavan lepposalta oleilusi siellä..
    Epänormaalin valkonen hahaha, ja tieyissä tilanteissa epänormaalin punainen! taitaa olla meidän yhteinen onkelma. no ainakaan ei luulis sinun vauvanpeppuihossa olevan mitään pahaa häikkää ainakaan.
    tuollanen posliinikorkkari ku tipahtas päähän nii Auts!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä Antsu, ja vielä kolmaskin yhteinen väriongelma tuli esille: olin etsimässä sheivausgeeliä for women, niin sitä kun ei ollut, alettiin minulle kaupata silmänympärysvoiteita, jotta saisin nuo tummat silmänaluset pois!

      Poista