torstai 23. elokuuta 2012

Hoidoissa ravaaminen aloitettu

Terveisiä ihanasta jalkahieronnasta. 
Kun tässä on lähikatuja kävellyt, niin paljon on hieromoita näkynyt. Ne, joissa ikkunassa vilkkuvat neonvalot, ovat bordelleja. Sitten on ilman neonvaloja olevia, mutta muuten kurjan näköisiä taloja, joihin en kyllä uskaltaisi mennä. Aivan lähellä on kuitenkin kaksi siistin oloista paikkaa, joista toinen tuli tänään testattua. Tunnin jalkahieronta maksoi 118 rmb (noin 14 e). Kokovartalohieronnat olivat reilusti kalliimpia. Pedikyyri sen sijaan on tosi halpa, seitsemän euron luokkaa. Mutta pedikyyrejä ja manikyyrejä ym. saa tästä klubitalolta ilmeisesti vielä halvemmalla. Molemmat paikat tarjoavat reiluja alennuksia niille, jotka ostavat kerralla  muutaman sadan euron arvoisen kortin, jolla eri hoitoja voi sitten lunastaa. Se voisi olla ihan hyvä ratkaisu, sillä korttia voi käyttää useampi henkilö. Näin vieraammekin saisivat hoidot alennushinnoilla. 

Hieronta alkoi sillä, että jalat pantiin kuumaan yrttiveteen. Sillä aikaa istuimme palleille ja saimme niskahartiahieronnan. Sen jälkeen jalat hierottiin vuorotellen öljyllä. Tässä varmasti akupisteitä käytettiin hyväksi. Pohjeitakin hierottiin. Kaiken kaikkiaan hieronta tuntui tosi hyvältä, olen aina ollut suuri jalkahieronnan ystävä <3 Hoidon jälkeen jalat tuntuivat miellyttävän kevyiltä, todella suosittelen tätä :) 

Hierontapaikan aulasta

Istuimme Annan kanssa vierekkäin mukavissa tuoleissa. Jalkahierontaan voi mennä porukalla nautiskelemaan, johonkin huoneeseen mahtui viisikin asiakasta vierekkäin.

Hieronnan aikana sai nautiskella teestä ja hedelmistä.

Kaunis hierojani ja rumat jalkani.

Hieronnan lopuksi jalkapohjat kupattiin tuolla lasikuvulla. Hieroja laittoi kupuun kaiketi jotain alkoholia ja sytytti sen. Kupu kiinnitettiin jalkapohjaan ja liu'utettiin pitkin jalkapohjaa. Tämä ei siis ollut mitään verikuppausta, ja tuntui ihan miellyttävältä. Hyi kamala, kun nuo jalat on valkoiset.

 

3 kommenttia:

  1. hihi, saa kyllä nauraa noille sun kuvakommenteille. Vihhdyttävää luettavaa muutenkin tämä sun blogi! you go girl!

    VastaaPoista
  2. Luin nyt kerralla kaikki tähän astiset kirjoituksesi. Ihana, kun jaksat kirjoittaa :) Mielenkiintoista lukea elämästä siellä. Nauti ja opi tuntemaan kiinalaista kulttuuria! MARI

    VastaaPoista
  3. Kiitos teille viesteistä, varmaan täällä riittää raportoitavaa jatkossakin!

    VastaaPoista