lauantai 11. elokuuta 2012

Ostin imurin

Tänään testasin taloyhtiön tarjoamaa shuttle bus -kuljetusta, jolla pääsee kotiovelta päivittäin ostoksille mm. Walmartiin, Carrefouriin tai Super Brand Mall -ostoskeskukseen. Lähdin metsästämään erityisesti pölynimuria, joita jo katselin kerran aiemminkin. Valitsin nyt kohteeksi Carrefourin. Valinta oli ihan hyvä, sillä paikassa oli muitakin liikkeitä ja ruokapaikkoja ja niinpä pari tuntia kului nopeasti. Löysin pölynimurinkin, joka vaikuttaa ihan laatupeliltä. Nyt on joka päivälle puuhaa ;)  

Carrefourissa oli toki myös paikallisia erikoisuuksia, kuten nukkuvia kiinalaisia ja liha- ja kalaosastolla oleva vesiallas, jossa uiskenteli mm. lihavia sammakoita. Ostin itselleni imurin lisäksi kaksi eskari-ikäisille tarkoitettua kiinan kielen harjoitusvihkosta, joihin voi mallin mukaan jäljentää merkkejä. Vihkoset ovat varmasti hintansa väärti; oppii jokapäiväisiä sanoja ja niissä on ohjeet siihen, missä järjestyksessä viivat pitäisi vetää, jotta on oikein ja nopeinta. 

Krooh pyyh....

Kaloja, sammakoita, kyllä on tuoretta
Krooh pyyh....
Rolle on alkanut osoittaa virkoamisen merkkejä, tulee jo ovelle vastaan ja jaksaa vähän leikkiä. Tuntuu tosi hyvältä. Eilen olin vähän huolissaan, kun oli niin vetämätön kaveri. Ikävä kyllä yhden tassun nirhaumat vaivaavat, on märkinytkin joku haava. Juuri kun pyllypaiseesta päästiin! On se mätäkuu vissiin ihan totta. Hoidoksi olen suihkutellut, kuivannut, leikannut tassukarvat ja laittanut Betadinea. Nyt laitoin vielä tassusiteen, ettei Rolle nuolisi haavaa ja suojaahan se ulkosallakin. 
Kyllä se vielä sama Rolle-jäppinen on kuin ennenkin :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti